Voorwaarden

Hieronder vertellen we u graag wat meer over de voorwaarden voor reserveringen, aanbetalingen, schade, borg en klachten.

Adres

Plan Herkingen West, huis 35, 3249 BV Herkingen, Nederland

Inschecken

Kan vanaf 15.00 uur en uitchecken kan tot 10.30 uur.

In het vakantiehuis mag NIET gerookt worden en na overleg met ons, is 1 kleine/middelgrote hond toegestaan.

Reservering

Indien verhuurder een reservering in behandeling neemt, zendt verhuurder binnen 14 dagen huurder een (schriftelijke) opdrachtbevestiging, waarbij tevens een factuur is gevoegd. De opdrachtbevestiging alsmede de factuur dient huurder direct na ontvangst op juistheid te controleren. Eventuele onjuistheden dienen onmiddellijk, maar in ieder geval binnen 8 dagen, te worden meegedeeld aan verhuurder.

Aanbetaling / Schade / Borg

De borg is geen huur, maar volledig terug te verkrijgen binnen 7 dagen na vertrek, indien aan de volgende eisen wordt voldaan:

  • Er is geen schade aangericht aan de woning of de inboedel, tenzij door normaal gebruik
  • Er zijn geen boetes opgelegd vanwege illegale activiteiten, huisdieren, overige verhuur of bestelde diensten tijdens het verblijf.
  • Al het afval is opgeruimd in de daarvoor bestemde containers en alle gebruikte keukeninventaris is schoongemaakt en opgeruimd.
  • Alle sleutels zijn ingeleverd bij de beheerders en de woning is vergrendeld achtergelaten.
  • De huurder is niet uit de accommodatie gezet door de eigenaar (of afgevaardigde van de eigenaar) of de politie.

Betaling

Een eerste betaling, gelijk aan 50% van het huurtarief, dient uiterlijk 2 weken na boeking betaalt te worden. De betaling kan gedaan worden door overschrijving via de bank. Het nog openstaande bedrag dient voldaan te worden maximaal 14 dagen voor aankomst.

Annulering

Voor annuleringen die in een tijdsbestek van meer dan 30 dagen voor aankomst worden gemaakt, worden 5% (van het totale huurtarief) annuleringskosten of € 50,- in rekening gebracht (het grootste bedrag van de twee). Annuleringen of wijzigingen die als gevolg hebben dat het verblijf korter wordt gemaakt, binnen 30 dagen voor aankomst, leiden er toe dat het recht vervalt op de teruggaaf van de aanbetaling en eerste betaling. Annulering of eerder vertrek geeft geen recht op teruggaaf van de huur.

Maximale bezetting

Het maximale aantal gasten is beperkt tot zes (6) personen. U mag bezoek ontvangen maar deze mogen niet blijven overnachten.

Huisdieren

In overleg met de beheerders is 1 hond toegestaan. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 25,00 per boeking voor schoonmaakkosten. Huisdieren zijn niet toegestaan op het meubilair binnen (inclusief bedden) en het tuinmeubilair. U neemt een eigen mand, kussen mee voor uw huisdier. Uw hond laat u uit op de daarvoor bestemde plaatsen, maar niet in de tuin van de vakantiewoning. In geval van een ‘ongelukje’ ruimt u dit zelf op! U zorgt er voor dat uw huisdier geen overlast veroorzaakt voor medehuurders op het park. 

Minimale verblijfsduur

De vakantiewoning dient ten minste voor drie (3) achtereenvolgende nachten gehuurd te worden. Langere verblijfsduur kan gelden voor vakantieperioden. Indien een gast minder dan 3 nachten boekt, wordt ten minste het tarief van 3 nachten berekend.

Linnengoed

Wanneer u een beddengoedpakket, badhanddoekenpakket of keukentextielpakket huurt vragen wij u deze in het huisje te gebruiken. Voor uitstapjes dient u zelf badlakens mee te nemen. Het is niet toegestaan het gehuurde linnen uit de woning mee te nemen.

Tariefwijzigingen

Huurtarieven kunnen gewijzigd worden zonder vooraankondiging.

Valse reserveringen

Reserveringen die gemaakt worden onder een valse voorwendselen zullen resulteren in het inhouden van uw gemaakte betalingen, aanbetalingen of huurbedrag, en de partij zal geen toegang tot de woning verkrijgen.

Klachten

Wij doen ons uiterste best u een fijn verblijf te geven. Mocht u toch klachten hebben dan vernemen wij die graag persoonlijk. Neem daarvoor altijd tijdig contact met ons op!

Reserveer vandaag nog

 en kom ook genieten van een vakantie in eigen land!