De omgeving

Vakantiewoning Herkingen bevindt zich in een rustige en groene omgeving omringd door water. Schaapjes doen zich tegoed aan het kakelverse gras en u kunt heerlijk pootjebaden in het meer. Vanaf het huisje wandelt u binnen vijf minuten naar het strandje aan het Grevelingenmeer, waar u uw badlaken kunt uitvouwen of gezellig samen kunt picknicken. De haven bevindt zich op zo’n tien minuten lopen van het huis. Hier kunt u aanschuiven in één van de restaurants met een adembenemend uitzicht over het meer. Kinderen vermaken zich op het springkussen dat voor iedereen gratis te betreden is.

Het natuurgebied rondom Herkingen leent zich prima voor een fietstocht. Mountainbikers, wielrenners en recreatiefietsers kunnen hier hun hart ophalen! U stalt uw rijwielen bovendien veilig in de schuur bij het huis.

  • Het meer laat zich prima lenen voor watersportactiviteiten; in de zomer kunt u zwemmen, duiken of een eindje zeilen. Avonturiers kunnen in de buurt bij het Noordzeestrand kitesurfen, blokarten of een buggy huren om mee op het strand te racen.
  • In de buurt van het huisje kunt u het Faunapark bezoeken; een klein dierenparkje op 10 minuten rijden van het vakantiehuis.
  • Vlakbij het huis bevindt zich een natuurpark waar u zich met paard en wagen doorheen kunt laten vervoeren.
  • In Middelharnis kunnen shopaholics hun hart ophalen op de gezellige winkeldijk. Hier bevinden zich ook tal van gezellige cafées en restaurantjes.
  • Bij Van der Velde Watersport huurt u fietsen om de omgeving op uw gemak te verkennen.
  • Plons met uw kids in het zwembad. Bijvoorbeeld in het Zuiderdiep in Stellendam of in het subtropische Aquamundo van het nabijgelegen Centre Parcs dat voor iedereen te betreden is.
  • ’s Winters kunt u uw schaatsen onderbinden bij de ijsbaan die in de haven wordt opgetuigd.

Bungalowpark Herkingen

Vakantiehuis Herkingen ligt op bungalowpark Herkingen West. Naast dit bungalowpark ligt Bungalowpark Herkingen. U kunt tijdens uw verblijf ook gebruikmaken van het naastgelegen zwembad, voetbalveld, tennisbaan en wasmachineruimte.

Reserveer vandaag nog

 en kom ook genieten van een vakantie in eigen land!